Bestellen

Hieronder vind je de beschikbare modellen en bestelinformatie. Klik op de bestelknop bij het artikel om door te klikken naar de webshop!

Windmachine Turbo 500

€ 389,-

Deze windmachine (model Turbo 500) beschikt over een regelbare windsnelheid (in 4 stappen). Hij maakt weinig geluid (max 60 dB in de hoogste stand) en heeft een grote luchtverplaatsing van ruim 80 m³ per minuut. De wind machine heeft een diameter van 46 cm en is uitgerust met een 145 Watt motor die 1440 omwentelingen per minuut maakt. Het gewicht is 8 Kg.

Deze studio windmachine heeft een stevige metalen behuizing met een handig handvat aan de bovenzijde. De machine past op op ieder gangbaar studiostatief (lampstatief).

Regelbare snelheid
Veel wind, weinig geluidsproductie
Stevige metalen behuizing met handvat
Past op ieder studiostatief


Windmachine Statief op Wielen

€ 60

Dit statief is voorzien van wielen zodat je de windmachine gemakkelijk in uw fotostudio kunt verplaatsen. De wielen kunnen gemakkelijk worden geblokkeerd en gedeblokkeerd. Een stevig en robuust statief dat een goede basis is voor je Hollywood windtunnel!

Met wielen
Stevig windmachine statief
Met of zonder verlengstang te gebruiken
Hoogte 20 cm of 70 cm

 

Windmachine Snoot

€ 69

Door je windmachine met dit mondstuk te combineren, ontstaat een geconcentreerde luchtstroom. Hierdoor kunt je de wind nog preciezer richten, waar je hem hebben wilt.

Extra gebundelde luchtstroom
Gemakkelijk te monteren